Se prajeste ceapa, se adauga morcovii si patrunjelul taiati felii subtiri, se calesc toate, se pune o cana de apa calda si cind fierbe, se adauga mazarea boabe si condimentele .
Se acopera si se lasa la fiert cam 15 minute.
Intr-un vas ceramic, se rastoarna legumele care s-au inmuiat, se pune orezul spalat si apoi se rastoarna peste ele continutul borcanului pus de toamna cu legumele enumerate mai sus . Daca mai trebuie, se mai adauga apa, ca sa aiba orezul loc sa fiarba.
Se da la cuptor pentru inca o jumatate de ora, se vor rumeni frumos deasupra si va fi foarte gustos.
In cazul in care este abundenta de legume proaspete atunci totul se pune in ordinea timpului de fierbere al legumelor si la sfirsit, totul la cuptor ca sa scada si sa se rumeneasca .Este bun simplu, rece sau ca si garnitura la ficatei de pui sau piept de pui.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii