Crevetii proaspeti se rup capetele, dupa aia se pun in apa fiarta corpurile, capetele. Dupa aceia tineti de corp si vedeti ca indata coaja are sa iasa de pe creveti. Dupa aceia se taie ceapa mica, dupa aia roşiile se decojesc, se taie, se pun ardei, ciuperci şi crevetii. Se pun intr-un vas 2 pahare de apa, bulionul, uleiul, sare, piper roşu şi piper negru putin. Se amesteca si se pune in ghiveci. Se pune la foc pe aragaz dupa ce se termina apa din ea, se da la cuptorul incalzit inainte. Inainte de a se introduce la cuptor, se pune mult cascaval, dar nu se amesteca. Cind se rumeneste cascavalul de asupra, se scoate, se face servirea.
Retele mele sint toate folosite de mine si sint foarte bucuroasa ca mancarurile mele sint placute de toti :).
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii