Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne.
Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare punem ceapa si ardeiul la calit, dupa un minut punem dovlecelul si vanata cu un praf de sare. Dupa doua minute punem morcovul si ciupercile si calim pana legumele isi lasa apa.
Tocam felii subtiri usturoiul si il adaugam in oala. Turnam rosiile in bulion, cartofii, orezul si 1L din zeama de pui. Adaugam boiaua, sare si piper si lasam la fiert.
Cand lichidul scade completam cu restul de supa. In momentul in care cartofii au fiert iar orezul nu mai e tare deloc tocam legatura de patrunjel si adaugam jumate in ghiveci. Cu cantitatea ramasa putem orna farfuriile. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii