Ghiveci cu ciuperci si cartofi dulci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ghiveci cu ciuperci si cartofi dulci

Ingrediente

  • • 450 gr mix de ciuperci
  • • 1 lingura ulei de nuci
  • • 200 gr ceapa, tocata
  • • 500 gr cartofi dulci, decojiti si taiati cuburi
  • • 2 linguri sos de soia
  • • 700 ml bullion de legume
  • • sare si piper negru
  • • 2 linguri tarhon, tocat

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul de nuci intr-o cratita mare, se adauga ceapa si se caleste la foc iute 5 minute, sau pana cand devine sticloasa. Se adauga ciupercile si se caleste totul 1 minut.

2. Se adauga cartofii dulci, sosul de soia si bulionul de legume. Se da in clocot, se reduce focul la minim si se fierbe, fara capac, 30-40 minute, pana cand cartofii s-au inmuiat si o mare parte din lichid s-a evaporat. Se amesteca din cand in cand.

3. Se asezoneaza cu sare si piper si se inglobeaza tarhonul, apoi se serveste.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise