Ghiveci bulgaresc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • o ligura cu pasta de tomate
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Se taie carnea in felii mari, dupa care se rumeneste in ulei. Adauga ceapa taiata pestisori, morcovii in bucati mari si ardeii, fideluta. Dupa ce totul a capatat o culoare aurie, se pun si cartofii taiati. Se stinge totul cu pasta de tomate diluata in apa sau supa de carne. Se condimenteaza si se lasa sa dea in cateva clocote, la foc mic. Cand cartofii sunt inca tari, se aseaza in cratita rosiile taiate.

Se baga cratita la cuptor pentru ca ghiveciul sa scada. La final, se presara patrunjelul taiat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise