Se bat ouale cu praful de sare ,ca pentru omleta.
Morcovul se rade marunt sau se da la robot.
Se zdrobesc cu cutitul catei de usturoi ,iar patrunjelul se toaca marunt.
Se pune tigaia la incins cu uleiul.Se toarna intr-o margine ou,peste care se presara usturoiul si un morcov, apoi se ruleaza.In marginea omletei care incepe sa prinda forma de clatita se toarna iar ou,peste el presaram morcov si rulam.Repetam operatia de cel putin 4-5 ori ,pentru a avea o rulada frumoasa.
Se scoate pe un fund de lemn si portionam strec in forma de romb rulada.
Punem pe farfurie si servim cu patrunjel verde deasupra si sos balsamic.
Este un meniu usor, de efect si poate fi servit si ca antreu,mic dejun, pranz sau cina .
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii