Zmeura spalata sub jet de apa, pusa intr-o strecuratoare, se pune in blender si se paseaza.
Zmeura spalata sub jet de apa, pusa intr-o strecuratoare, se pune in blender si se paseaza, apoi se trece prin sita, iar piureul rezultat se rastoarna in vasul de dulceata.
Ciresele spalate, cu samburii scosi, se pun si ele in blender, se paseaza, iar piureul rezultat se rastoarna in vasul cu piure de zmeura, apoi se lasa la fiert amestecand sa nu se lipeasca si adunand spuma care se formeaza.
Dupa ce a scazut si s-a evaporat toata apa, ramanand doar pasta, se adauga zaharul, se lasa pe foc 15-20 min, la foc mare, iar la final, se stoarce lamaia si dupa 2-3 clocote, se opreste focul.
Se pune gemul fierbinte in borcane curate, se tin borcanele pe capace 15 min, apoi se eticheteaza si se depoziteaza la camara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii