Rabarbarul se curata de pielite si se taie bucatele de 1-2 cm. Se amesteca cu zaharul si se lasa 24 de ore sa isi lase suc. Gel fix 2:1 se amesteca cu 2 linguri de zahar, se pune a doua zi peste rabarbar si sucul rezultat, se pune pe foc si se lasa sa fiarba fix un minut. Se pune in borcane sterilizate, se pun intr-o patura si se lasa pana ce se racesc natural. Se pastreaza la rece.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii