Am scos samburii si prunele le-am lasat jumatati.Intr-o oala cu fund dublu am lasat peste noapte prunele cu zaharul.Adoua zi si-a lasat mult suc in care au fiert pentru 2 ore si jumatate.Cu o jumatate de ora am adaugat si nuca tocata nu foarte mic.La sfarsit am adaugat conservantul pentru mai multa siguranta pe timpul iernii.Cand fac ceva ce se mananca oarecum repede eu nu mai adaug conservant.A iesit bun iar zaharul nu a fost prea mult caci in alte retete am observat ca au folosit mult mai putin zahar.Eu la fructele foarte dulci folosesc 1 kg zahar la 2 kg fructe iar la cele mai acrisoare proportia este de 1 la 1.L-am testat pe niste clatite asa proaspat si a avut succes.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii