Am scos samburii si prunele le-am lasat jumatati.Intr-o oala cu fund dublu am lasat peste noapte prunele cu zaharul.Adoua zi si-a lasat mult suc in care au fiert pentru 2 ore si jumatate.Cu o jumatate de ora am adaugat si nuca tocata nu foarte mic.La sfarsit am adaugat conservantul pentru mai multa siguranta pe timpul iernii.Cand fac ceva ce se mananca oarecum repede eu nu mai adaug conservant.A iesit bun iar zaharul nu a fost prea mult caci in alte retete am observat ca au folosit mult mai putin zahar.Eu la fructele foarte dulci folosesc 1 kg zahar la 2 kg fructe iar la cele mai acrisoare proportia este de 1 la 1.L-am testat pe niste clatite asa proaspat si a avut succes.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii