1. Merele se curata, se scoate casuta cu samburi si se taie cubulete. Se pun intr-un vas, se adauga zaharul si se lasa 30 minute pana isi lasa zeama. Se pun apoi la foc domol, se adauga zaharul vanilat si scortisoara. Se amesteca din cand in cand, iar cand incepe sa se lege siropul se ia de pe foc si se paseaza. Se lasa apoi pana se leaga bine. Se pune apoi in borcane curata si se inchide ermetic, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii