Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete.
Amesteca intr-un bol cubuletele de piersici cu zaharul, adauga vanilia si lasa-le sa stea timp de 4 ore pana se lasa zeama fructelor. Trece amestecul rezultat printr-o sita.
Pune florile de levantica intr-un saculet de tifon.
Pune piureul rezultat la fiert impreuna cu levantica si pectina.
Fierbe la foc mediu timp de 15 minute amestecand din cand in cand.
Scoate pungulita de levantica si umple borcanele, inchide-le ermetic si aseaza-le cu gura in jos pana se racesc.
Levantica este o planta foarte aromata. Foloseste-o cu moderatie in prepararea retetelor. Daca adaugi prea multa s-ar putea sa te deranjeze parfumul puternic!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii