Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete.
Amesteca intr-un bol cubuletele de piersici cu zaharul, adauga vanilia si lasa-le sa stea timp de 4 ore pana se lasa zeama fructelor. Trece amestecul rezultat printr-o sita.
Pune florile de levantica intr-un saculet de tifon.
Pune piureul rezultat la fiert impreuna cu levantica si pectina.
Fierbe la foc mediu timp de 15 minute amestecand din cand in cand.
Scoate pungulita de levantica si umple borcanele, inchide-le ermetic si aseaza-le cu gura in jos pana se racesc.
Levantica este o planta foarte aromata. Foloseste-o cu moderatie in prepararea retetelor. Daca adaugi prea multa s-ar putea sa te deranjeze parfumul puternic!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii