Gelatine din suc de fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Gelatine din suc de fructe

Ingrediente

  • 500 g capsune. 40 g zahar. 3 foi de gelatina
  • 150 ml apa.

Mod de preparare

Speli capsunele, opresti 3-4 si restul cantitati o presezi. vei obtine 200 ml suc pe care il amesteci cu zaharul . Pulpa fructelor o pui la fiert cu 150 ml qapa.Dupa ce a fiert. strecori, opresti 20 ml si restul il amesteci cu cei sucul inducit. Inmoi gelatina in apa rece si apoi o amesteci cu cei 20 ml pastrat de la fierberea pulpei de fructe. Amesteci bine si torni peste sucul indulcit amestecat cu cel rezultat prin fierberea pulpei de fructe. Compozitia finala o pui in cupe, o ornezi cu felii de capsune si o dai la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise