Gazpachuelo malagueño

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Gazpachuelo malagueño

Ingrediente

  • 300 grame de creveti
  • 300 grame scoici
  • 2 cartofi
  • maioneza (dupa gust)
  • sare
  • 1,5 l de apa

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu sarea. Cand a dat in clocot se pun crevetii, se lasa 3 minute si se scot, se pun dupa aceea scoicile, se lasa pana se deschid (cele care nu s-au deschis se arunca) se scot si scoicile se strecoara apa printr-o strecuratoare fina se pun cartofii taiati cubulete si se lasa pana ce fierb.

Cand sunt gata si cartofii se pun inapoi crevetii curatati de carapace si scocile curatate. Se mai lasa un pic sa dea in fiert cu toate. Se opreste focul si se lasa un pic la racit supa. Intr-un castron se pune maioneza si incepi sa torni putin cate putin din supa amestecand continuu. Se toarna castronul in supa din oala si este gata (se pune si pana la jumatate de borcan de maioneza). Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise