Gazpacho de rosii si mere, condimentat si iute

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani suc de rosii
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 mar mare (cu coaja, taiata bucati mari)
  • 3/4 cana ceapa taiata marunt (o ceapa medie)
  • 2 catei de usturoi, curatati
  • 1/2 cana migdale crude (cu pielita)
  • 1/4 cana otet de vin rosu
  • 2 lingurite de sos de ardei rosu
  • 1 lingurita boia iute
  • 3/4 lingurita coriandru macinat
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 rosii prunisoare, taiate in bucati de 1 cm
  • 1 avocado, taiat in bucati de 1 cm

Mod de preparare

Intr-un robot de bucatarie, se amesteca sucul de rosii, pasta de rosii, marul, 1/2 cana de ceapa, usturoiul, migdalele, otetul, sosul de ardei rosu, boiaua, coriandru si sarea; se amesteca, dar nu pina se face piure (trebuie sa aiba inca o textura de bucati). Se toarne gazpacho intr-un castron de servit si se amesteca in el 1/2 cana cu apa si bucatile de rosii; se raceste. Supa se serveste preserata cu restul de 1/4 cana de ceapa si avocado.

Condimentat si dulce este in acelasi timp, este o supa racoritoare de vara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise