Intr-un robot de bucatarie, se amesteca sucul de rosii, pasta de rosii, marul, 1/2 cana de ceapa, usturoiul, migdalele, otetul, sosul de ardei rosu, boiaua, coriandru si sarea; se amesteca, dar nu pina se face piure (trebuie sa aiba inca o textura de bucati). Se toarne gazpacho intr-un castron de servit si se amesteca in el 1/2 cana cu apa si bucatile de rosii; se raceste. Supa se serveste preserata cu restul de 1/4 cana de ceapa si avocado.
Condimentat si dulce este in acelasi timp, este o supa racoritoare de vara.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii