Gazpacho este o reţetă spaniolă, o supă cremă rece de roşii, foarte gustoasă şi răcoritoare vara, care se prepară rapid şi uşor.
Se pun într-un blender roşiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sarea, piperul, oţetul, uleiul de măsline şi feliile de portocală curăţate de pieliţa albă şi se mixează.
Se pune supa în farfurie sau castron şi se ornează cu frunze proaspete de busuioc. Se pun câteva picături de ulei de măsline şi se serveşte rece cu crutoane. Gata! Rapid, delicios, sănătos!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii