Se cresteaza cate un x cu cutitul fiecare rosie pe fund si se oparesc putin ( 20 sec) in apa fierbinte. Se scot intr-un castron cu apa si gheata, se lasa sa se raceasca si se decojesc. Se taie marunt rosiile si apoi se paseaza intr-o strecuratoare fina, astfel incat semintele sa nu treaca prin sita si sa rezulte o pasta fina. In blender am pus castravetii, ardeiul gras, ceapa, ardei iute daca aveti, sare, piper, ulei de masline, sucul de lamaie si eventual otet balsamic daca sunteti obisnuiti cu gustul (se mai poate adauga sos Worchester, chimen). Se amesteca totul, obtinandu-se un piure peste care este adaugata pasta noastra de rosii. Se acopera si se tine la rece 2 ore sau peste noapte. Se serveste impreuna cu crutoane, ceapa verde, usturoi, garnitura de legume. Se poate regla consistenta cu apa in functie de dorinta.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii