- Gateste cu noi din 29 August 2005 -

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
ridicata
- Gateste cu noi din 29 August 2005 -

Ingrediente

  • Multa pasiune pentru retete gustoase

Mod de preparare

29 August 2005-29 August 2015 ...au trecut 10 ani de colaborare,10 ani in care care am trecut de multă vreme de stadiul amabilităţilor şi al protocoalelor. 10 ani de experiență în bucătăria GUSTOS , acest site recunoscut pentru calitatea retetelor oferite.De la ei am invatat ca trebuie să mâncăm de trei ori pe zi, iar felurile de mâncare pe care le consumăm să conțină cinci legume și multe fructe de sezon. În ceea ce privește carnea, se spune că aceasta ar trebui consumată de două ori pe săptămână (se recomandă carnea albă fiindcă este mai ușoară la stomac). De asemenea,tot de pe Gustos.ro am aflat că nu este bine să mănânci desert zilnic, dar se recomandă un pahar de vin pe zi, iar în alimentația copiilor recomandă legume multe, lapte și brânză. Si multe am mai invatat de la ei... Au organizat multe concursuri pentru toate gospodinele, la multe am participat si eu si pe unele le-am castigat, obtinand astfel premii de neuitat, pe care le zaresc zilnic in bucataria mea....Si pentru aceasta le multumesc pentru ca exista ! Sa speram ca aceasta colaborare va mai dura inca multi ani inainte...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise