Crusta:
Toate ingredientele se amesteca bine si eventual daca nu e destul de moale se adauga putin lapte, compozitia se pune intr-o tava nu foarte mare, se dispozeaza pe toata suprafata tavii si se preseaza putin, se da la rece.
Spuma de ciocolata:
Se pune intr-un castron pe aburi ciocolata sa se topeasca, dupa ce s-a topit se adauga laptele concentrate se amesteca si se ia de pe foc. Intre timp zaharul cu putina apa se pune pe foc sa dea cateva clocote dupa care se toarna peste cele doua oua batandu-se cu mixerul incontinuu.
Cafeaua se amesteca cu apa si cu gelatina, se lasa sa stea vreo 10 min si apoi se pune la topit pe aburi dupa care se amesteca cu compozitia de ciocolata si cu compozitia de oua.
Crema patisiere se bate cu mixerul dupa care se amesteca cu cealalta compozitie si apoi totul se pune in tava peste crusta de migdale, se da la frigider cel putin 2 ore.
Se serveste cu sirop de zmeura( zmeura cu zahar mixate impreuna) sau cu inghetata de vanilie, este un deliciu, va asigur ca invitatii vor ramane impresionati
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii