Se taie pielea de pe gaini pana la pulpe si se scoate de pe gaini. Daca se rupe undeva, se va coase locul, inainte de-a umple.
Se cos cele 2 piei, in directie opusa, ca sa arate ca un animal cu 4 picioare.
Se coase si unul dintre gaturi. Se amesteca umplutura si se umple putin, apoi se introduce un ou tare, in lungime, din nou umplutura, din nou ou, pina introducem totul. Se coase gatul prin care am umplut si se aseaza cu grija intr-un vas Jena. Se presara cu boia, piper, se adauga ceapa taiata si catei de usturoi, apa si uleiul. Se pune la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumeneste. Se taie in felii cand se raceste putin. Se serveste cu piure de cartofii, ornat cu sosul si muraturi.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii