Se tine la macerat 3-4 h. gasca cu 3 pahare de otet, dupa accea se spala de otet si se pune la fiert cu o telina rasa, 1 morcov ras, sare, cimbru, cand este gata fiarta, se aseaza in tava si se pune la cuptor cu restul de legume ramase taiate felii, se adauga piper, cimbru, foi de dafin, boia, usturoi pisat sau tocat si 2 pahare de vin alb cu apa si grasime.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii