-Desfacem conopida in bucatele ,le spalam bine apoi le punem sa fiarba in 1.5 litru apa cu un praf de sare timp de 20 de minute.
-Apoi le scoatem , scurgem se apa si punem intr-un castronel.
-Punem pe foc o cratita adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine dupa care adaugam usturoiul taiat marunt.
-Amestecam si avem grija sa nu se arda ,si rasturnam peste conopida fiarta asa fierbinte.
-Adaugam otetul si sare daca este necesar.
-Pofta buna!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii