Garnitura de orez cu porumb si mazare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Garnitura de orez cu porumb si mazare

Ingrediente

  • 1cana orez
  • 1cana porumb (din conserva)
  • 1cana mazare(din conserva)
  • sare
  • piper
  • curry
  • Pt decor
  • masline-100-200gr

Mod de preparare

Se fierbe mai intai orezul,punem sare,cand este gata se lasa sa se raceasca apoi se adauga treptat porumbul,mazarea,piperul si curry,cele din urma se pun in functie de gustul fiecaruia.Luam o cana ,o clatim cu apa rece,punem compozitia,intoarcem si o punem pe farfurie,ideal pe o foie mica de salata,apoi din masline taiem picioruse,cap si formam un paianjen

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise