Se fierb cartofii taiati cubulete, in apa cu o lingura de vegeta, sare si patrunjel intreg. Se strecoara si se pun intr0un vas. Se adauga ulei de masline, patrunjel verde tocat, boia, piper. Se amesteca cu grija, apoi se acoperasi se lasa deoparte.
Intre timp, legumele se fierb in apa cu vegeta, se strecoara. Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei, 4 catei de usturoi pisat, se prajesc, apoi se adauga 2 linguri de faina, se ia de pe foc, si se mai pune boia. Se amesteca, apoi se adauga legumele strecurate, se pune din nou cratita pe foc, si se stinge totul cu 1 litru de apa. Dupa ce a dat 2-3 clocote, cit sa fiarba faina, se pune patrunjel tocat, maghiran si oregano si se stinge focul.
Aceasta garnitura de cartofi cu legume se poate servi si asa, ca atare, dar eu am facut snitele crocante cu fulgi de porumb.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii