Pentru coca se amesteca ingredientele, se framanta si se lasa sa se odihneasca cateva ore sau de pe o zi pe alta. Apoi, se intinde o foaie de 1-2 cm grosime din care se taie dreptunghiuri mici, care se coc in tava. Dupa ce se racesc, se lipesc cate doua cu gem.
Pentru glazura, se freaca margarina cu zaharul, cu apa si cacao. \"Gandaceii\" se trec prin glazura si apoi prin nuca macinata. Sunt foarte buni si crocanti.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii