Se curata varza, se spala,se taie in jumatate, se scoate cotorul si se taie foarte fin.Se amesteca cu pireul de mere, cu mierea, sarea, vinul rosu,se incorporeaza scortisoara si cca. 4ore lasam sa se patrunda toate aromele.INn untul incins se caleste ceapa, se adauga varza rosie, presarata cu piper sise caleste totul , pe foc mic cca. 30min.Se curata marulsi se rade peste varza.Amidonul alimentar se amesteca cu putina apa rece si se pune deasemenea peste varza ca sa se ingroasa. Scoatem bucata de scortisoara.Se lasa compozitia de varza sa se mai raceasca si apoi, cu maiiinile ude formam galuste de varza rosie,pe care le tinem in congelator 2ore. Se scot galustele din congelator, se presara cu faina, le trecem prin ou, apoi prin pesmet si le frigem in ulei incins.Se servesc cu sos de curry.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii