Se bat albusele separat cu doua linguri de apa rece;seincorporeaza apoi galbenusele si mai apoi grisul.Pentru ca galustele sa nu iasa tari,se adauga in apa care clocoteste imediat dupa prepararea compozitiei.Se fierb la foc mic cu capacul acoperit si se toarna si apa rece peste ele ca sa iasa moi.Pentru succesul galustelor:lingura cu care iei galusca din compozitie se infierbanta in apa care fierbe ;galustele nu se mai sfarama la fierbere daca in apa se pune putina faina in apa in care fierb; galustele devin mai galbene daca se adauga in gris si putin malai.Se adauga in supa de pui sau de rosii.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii