Se fierb 2 l apa cu putina sare. Cand da in clocot se adauga malaiul, grisul, faina si se fierb bine, amestecand continuu. Se adauga zaharul. Se lasa sa se raceasca, dupa care din compozitia groasa care s-a format se fac galuste in care se introduc prune sau gem. Se dau prin pesmetul care s-a prajit cu putin ulei.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Ionut Movilă • 19 Iunie 2024, 21:00 O porcărie de rețetă. Bravo ca dați cantități exacte. Masuram cu cana ca in epcoa de fier, de ce sa spunem exact grame ca să iasă o proporție corespunzătoare. N-are sens, cretinitate maximă. Reteta ar trebui sa iasă cat de cat ok, doar daca acel aluat din amestecul de mălai, faină si gris e în proporții gresite iese o mare beșină... Adica un aluat lipicios si prea moale sa-l torni direct in gunoi ca n-ai nici o șansă sa formezi găluștele. Rusine că există astfel de mizerii postate fără discernământ pe net. 🤬