Se fierb 2 l apa cu putina sare. Cand da in clocot se adauga malaiul, grisul, faina si se fierb bine, amestecand continuu. Se adauga zaharul. Se lasa sa se raceasca, dupa care din compozitia groasa care s-a format se fac galuste in care se introduc prune sau gem. Se dau prin pesmetul care s-a prajit cu putin ulei.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Ionut Movilă • 19 Iunie 2024, 21:00 O porcărie de rețetă. Bravo ca dați cantități exacte. Masuram cu cana ca in epcoa de fier, de ce sa spunem exact grame ca să iasă o proporție corespunzătoare. N-are sens, cretinitate maximă. Reteta ar trebui sa iasă cat de cat ok, doar daca acel aluat din amestecul de mălai, faină si gris e în proporții gresite iese o mare beșină... Adica un aluat lipicios si prea moale sa-l torni direct in gunoi ca n-ai nici o șansă sa formezi găluștele. Rusine că există astfel de mizerii postate fără discernământ pe net. 🤬