Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile le batem bine cu furculita sa se faca spuma.
Se bat bine galbenusurile cu uleiul apoi se amesteca finut cu albusurile.
Intre timp punem intr-o craticioara supa sa fiarba.
Adaugam grisul peste galbenusuri, astfel incit sa se faca o compozitie nu prea tare, totusi mai grosuta.Cind e gata compozitia, trebuie si supa sa fie in clocot si cu o lingura rupem galustele in supa.
Le lasam 8 minute sa fiarba pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta alte 8 minute.
Dupa ce au fiert le lasam in supa destul de multa, sa se odihneasca macar 10 minute, acoperite. Vor creste foarte mult...
Tot secretul galustelor bine reusite , este uleiul pus in ele si timpul in care ele sunt lasate sa se odihneasca, dupa ce au fost facute ...
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii