Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile le batem bine cu furculita sa se faca spuma.
Se bat bine galbenusurile cu uleiul apoi se amesteca finut cu albusurile.
Intre timp punem intr-o craticioara supa sa fiarba.
Adaugam grisul peste galbenusuri, astfel incit sa se faca o compozitie nu prea tare, totusi mai grosuta.Cind e gata compozitia, trebuie si supa sa fie in clocot si cu o lingura rupem galustele in supa.
Le lasam 8 minute sa fiarba pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta alte 8 minute.
Dupa ce au fiert le lasam in supa destul de multa, sa se odihneasca macar 10 minute, acoperite. Vor creste foarte mult...
Tot secretul galustelor bine reusite , este uleiul pus in ele si timpul in care ele sunt lasate sa se odihneasca, dupa ce au fost facute ...
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii