Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute.
Varza se feliaza fasii.
Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.
Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se adauga supa si otetul si se lasa sa fiarba la foc mic pina e fiarta varza.
Nucile se maruntesc si se adauga la varza impreuna cu nucsoara, sarea si zaharul( cate un varf de cutit din fiecare)
Cartofii se decojesc( deja s-au racit putin), se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul.
Ceapa verde se rade si se amesteca cu branza , mararul si un albus.
Din cartofi se fac galuste in mijlocul carora se pune o lingurita de branza, apoi se dau prin albusul batut, prin gris si se prajesc.
Se servesc alaturi de varza rosie.
Pofta mare !
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii