1. Carnea se amesteca cu oul, sarea, ceapa taiata cubulete,taatele de grau, uleiul, piperul si 4 linguri de apa rece. Din amestecul obtinut se fac galustele.
2. Ceapa rosie se taie si se caleste in untul in incis, apoi se adauga si rosiiile si galustele si se acopera cu un capac.
3. Dupa 7-8 minute se adauga mazarea si se condimenteaza dupa gust.
4. Dupa alte 7-8 minute se presara patrunjelul si maghiranul.
Se poate servi cu salata, macaroane sau orez.
Enjoy!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii