autor:

anamaria zaharia

» » Mancaruri cu carne

Galuste cu pulpe de pui

Autor: anamaria zaharia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria zaharia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 august 2010

Ingrediente
6 pulpe de pui, 2 morcovi, 1 ceapa, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, sare. boia.piper, delikat,ulei, , Pentru galuste:, 2 oua, 10 linguri faina, putina apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Pui apa cu sare la fiert , pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci cu ouale si cu putina apa. Aluatul nu trebuie sa-ti iasa nici tare si nici moale. Cand fierbe apa tai cu lingurita galustele in oala.Le lasi sa fiarba vreo 10-15 min.(cand sunt gata fietre trebuie sa fie exact ca si macaroanele). Dupa ce s-au fiert strecoara-le si punele deoparte.

Intre timp separat in alta cratita pui uleiul,morcovii razuiti pe razatoarea mare, iar ardeii si ceapa taiate fasii.Cand aceastea s-au calit le codimentezi cu sare, delikat, boia si piper si adaugi pulpele de pui spalate.Adauga dupa aceea apa cat sa treaca peste pulpe si lasa-le sa fiarba.

Dupa ce s-au fiert pulpele adauga galustele si ami lasa-le 2 min. pe foc.Va doresc pofta buna!



Cui ii place smantana poate adauga 2-3 linguri de smantana in sos inainte sa adaugati galustele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu găluște

Pulpe de pui cu găluște

Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele

18 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    Arata tare bine.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Ce bune trebue sa fie...demult nu am mai mancat cu galuste.*****

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Arata tare imbietor.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • sare. boia.piper
  • delikat,ulei
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • putina apa

Raporteaza reteta

Retete
de anamaria zaharia
Tort deliciu de ciocolata si frisca

Tort deliciu de ciocolata si frisca

1.Macina biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Tapeteaza o forma de tort demontabila cu compozitia

6 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Supa de cartofi

Supa de cartofi

Cureti ceapa, ardeii de samburi,morcovii si cartofii. Tai toate legumele in cubulete mici in afara

3 voturi    2 comentarii
1h
Supe de carne
Surpriza de mango si capsuni

Surpriza de mango si capsuni

1.Inmoaie gelatina in apa rece.Bate frisca si adauga zaharul.Scoate putin di acest preparat, adauga

2 voturi    6 comentarii
1h
Torturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata tare bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chec din carne de porc