Gaina umpluta

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 gaina
  • -150 g taietei sau alte paste
  • -50 g cascaval
  • -1 ou
  • -1 legatura patrunjel
  • -50 g unt sau margarina
  • -250 ml supa de legume
  • -1 lingura boia dulce
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Speli bine gaina si o usuci bine in exterior cat si in interior, folosind un servet. O presari cu un amestec de sare, piper si boia. Fierbi taieteii in apa cu sare, apoi ii scurgi printr-o strecuratoare si-i treci printr-un jet de apa rece. Tai sunca in cubulete si patrunjelul marunt. Razi mare cascavalul, amesteci taieteii cu un ou batut, sunca, verdeata si cascavalul. Umpli gaina ca amestecul pregatit, o asezi intr-o tava si o stropesti cu untul topit. Introduci tava in cuptor si coci gaina 1 h si un sfert la foc mic spre mijlociu, timp in care o stropesti mereu cu supa de legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise