condimenteaza bine gaina dupa care aseaz-o intr-un vas.Toarna berea bruna si las-o la cuptor,o ora.Din cand in cand,unge gaina cu bere.Intre timp,fierbe cartofii in coaja.Dupa ce s-au fiert,curata-i de coaja si aseaza-i intr-o tava.Amesteca apoi smantana cu uleiul de masline,usturoiul pisat bine,putina sare si rozmarin.Stropeste cartofii cu acest amestec si lasa-i la cuptor pana se rumenesc.Serveste friptura de gaina alaturi de cartofii copti si legume asortate.Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii