Am improvizat acest fel de paste într-o duminică în care eram în pană de idei. Sunt delicioase!
Fusilli se fierb conform indicatilor de pe ambalaj.
Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul. Rosiile se taie in sferturi, iar gogosarul in cubulete.
Intr-o tigaie mai adanca se incalzeste uleiul de masline si se calesc ceapa si ustoroiul. Se adauga rosiile si gogosarul si se lasa pe foc mediu 2-3 minute. Cand pastele au fiert se adauga in tigaie alaturi de legume.
Se adauga si rosiile pasate si tonul scurs de sucul propriu. Se amesteca bine, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si patrunjel dupa gust lasand pe foc maxim 1 minut.
Pastele se servesc cu parmezan ras deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii