Intr-o cratita(eu am folosit un ceaun)se pun cele 4 linguri de ulei,ceapa tocata marunt si usturoiul tocat si el marunt,morcovul si telina taiate cuburi,si se lasa la calit 2-3 minute si apoi se adauga carnea tocata de pui(sau vita).Se lasa pe foc pana ce carnea se rumeneste usor,apoi se adauga ciupercile taiate,rosiile proaspete(decojite in prealabil)mixate bine la robot si rosiile din conserva.Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si oregano.Se adauga 200ml apa si se lasa la foc mic pana ce carnea s-a fiert,circa 30 de minute.
Intre timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.(Eu am folosit Fusilli din faina de orez deoarece sunt mai dietetice).
Se servesc cu sosul de carnesi se orneaza cu feunze de busuioc proaspat. Si cine prefera poate pune pe deasupra si parmezan ras.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii