Mod de preparare
Se pune apa la fiert. Se adauga in apa putina sare, se lasa sa clocoteasca apa, dupa care se adauga pastele. Intre acest timp se spala rosiile, se toaca marunt sau felii subtiri. Se pune uleiul la incins, se adauga rosiile tocate si usturoiul. Se calesc, se lasa apoi sosul sa scada.
Cand s-au facut pastele, se ia vasul se pe foc, se scurg de apa, se pun pe un platou, se varsa sosul peste ele, se amesteca. Se presara mozzarella tocata bucatele.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii