Am fiert pastele cu putina sare.
Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul.
Pentru sos am tăiat pieptul de pui și l-am condimentat puțin (boia, piper, sare, usturoi granulat) și l-am călit puțin într-o lingura de ulei pana s-a rumenit.
L-am scos din tigaie și în același ulei am pus un cățel de usturoi tăiat mărunt, iar după 15 secunde ceapa mărunțită și un praf de sare.
Le-am lăsat 3 minute sa se caleasca puțin după care am adăugat înapoi carnea, iar după un minut ciupercile și ardeiul.
Lăsăm 10 minute pana când ciupercile își lasă zeama, amestecand din când în când.
Adăugăm roșiile în bulion mărunțite și 3 linguri de apa și mai lăsam 7-10 minute. Punem doi căței de usturoi pisati cu putina sare și apa și adăugăm piper, boia și sare după gust.
Oprim și adăugăm busuiocul.
Scurgem pastele de apa bine și în aceeași oala adăugăm sosul, apoi smântâna și jumătate din cașcaval și omogenizam.
Mutam într-o tava pentru cuptor (eu am folosit tava de ceramica). Punem restul de cașcaval deasupra, mai presară puțin busuioc sau oregano și lăsam pentru 15 minute la cuptor.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii