Se curata ceapa si se toaca. Jumatate se caleste in uleiul incins. Se adauga rosiile cu zeama cu tot si patrunjelul tocat, se sareaza si se pipereaza. · Se framanta carnea tocata cu ceapa cruda ramasa si cu oregano si se fac aproximativ 12 perisoare, care se rumenesc circa 8 minute in uleiul fierbinte. Spiralele se fierb “al dente” in apa cu sare. ¸ Se introduc perisoarele si feliile de masline in sos, se mai gusta o data de sare si piper si se servesc fierbinti cu spiralele bine scurse.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii