Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.
In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam usturioul si impreuna cu oul, pesmetul, cimbrul si patrunjelul adaugam la carnea tocata. Condimentam cu sare si piper, amestecam bine cu manutele si formam bilute mici, pe care mai apoi le punem intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bilutele.
La pasta de rosii adaugam busuioc, oregano, rozmarin, condimentam cu sare si piper, eu in plus am mai adaugat o lingurita mica de pasta de ardei iute, deoarece imi plac mancarurile picante.
Scoatem bilutele din cuptor si daca s-au rumenit frumos le punem peste sosul de rosii intr-un vas termorezistent si mai punem inapoi in cuptor aprox 20-25 minute.
Sosul astfel obtinut il punem peste pastele fierte si sunt gata de servit.
Pofta buna!
Inspiratie:Mitinita
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii