In oala mixerului se freaca oul cu zaharul si cu uleiul pana devine o crema spumoasa sau pana nu se mai simte zaharul. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine pana obtinem un aluat compact putin lipicios. Punem o foaie de copt pe tava si cu mainile putin umede luam o gramajoara de aluat, ii dam o forma rotunda si o asezam pe tava, iar la sfarsit adaugam o bucatica de nuca sau migdala. Se coc la 180 de grade aproximativ 20 de minute sau pana se rumenesc usor. Sunt gustoase crocante. Spor la lucru.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii