Aluatul trebuie facut ca pentru tarta: se pune faina si zaharul si margarina in oala mixerului si se porneste mixerul sau robotul de bucatarie in pulsuri pana ce aluatul se formeaza. Se poate adauga si zaharul vanilat odata cu toate ingridentele. Daca aluatul ramane faramicios si nu se impreuneaza adaugati 2 linguri de apa la aceasta cantitate - preferabil apa rece si aluatul format il lasam 1/2 de ora la frigider.
Incalzim cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava cu hartie de copt.
Taiem jumatate din cantitatea de aluat si intindem o foaie de 1/2 cm si cu o forma scoatem biscuiti. Restul aluatului pana trebuie prelucrat trebuie sa ramana la rece. Inainte de coacere le-am ornat cu ciocolata dizolvata la bain-marie si pusa intr-o punga de naylon pentru sandviciuri. Am taiat un colt si am format un spriter cu care se pot orna biscuitii, dupa care le-am copt 20-25 de minute. Reteta am luat-o de pe site si este usoara mai ales ptr cei care sunt vegani si nu mananca oua si unt.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii