In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide.
In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se adauga susanul, anison faina si praful de copt. Iese un aluat bun de intins, dar il lasam la odihna 1 ora.
Dupa ce a trecut ora, impartim aluatul in patru bucati, si din fiecare bucata intindem o foaie de 1/2 cm si taiem romburi cu o rotita zimzata ca sa-i dam o forma frumoasa.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam patratele si le coacem la 160 de grade C, timp de 20 de minute pana se auresc putin.
Se pastreaza intr-o cutie inchisa etans si se mentin bine cateva saptamani.
Sunt foarte gustoase la un ceai sau chiar si asa de rontait.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii