Amestecam untul topit cu zaharul, vanilia si laptele, apoi adaugam ingredientele uscate.
Amestecam untul topit cu zaharul, vanilia si laptele, apoi adaugam ingredientele uscate si framantam pana obtinem o coca usor de intins.
Impartim in 3 parti egale, iar o parte o amestecam cu cacaoa si framantam pana obtinem un aluat omogen.
Intindem aluatul pe masa de lucru de circa 1 cm grosime si decupam formele specifice sezonului :)
Putem combina culorile sau sa le folosim separat!!!
Asezam formele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem circa 20 minute la 180°C sau pana devin usor aurii.
Cand sunt gata, ii lasam sa se raceasca, apoi va puteti pune copilasii la treaba :)
Coloram fursecurile dupa imaginatia fiecaruia.
Fursecurile se pastreaza in cutii metalice, inchise ermetic!
Fetita a facut cateva fursecuri special pentru Mos Craciun :x
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii