Margarina moale se mixeaza cu zahrul, pana devine spuma. Adaugam ouale,zaharul vanilat si esenta de rom si mixam in continuare.Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in aluat. Aluatul se acopera cu folie alimetara si da la frigider pentru o ora.
Punem aluatul pe masa infainata si intindem o foaie subtire si decupam formele dorite.
Coacem in tava tapetata cu hartie, la foc mediu.(pana se rumenesc putin pe margini)
Se lasa sa se raceasca iar apoi se grazureaza cu ciocolata si laptele topite la microunde.Se decoreaza cu stelute si bombonele.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii