Reteta de fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos. Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos reteta simpla si delicioasa.
Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat, esenta, oul si galbenusurile adaugate cate unul.
Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat. Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri, sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare, usor distantate cu lingurita si se da tava la copt, cca.20 minute,i n cuptorul preincalzit la 180 de grade C.
Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.
Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marie, apoi, fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata. Se dau la rece cateva minute. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii