Se freaca bine untul cu zaharul pudra se adauga oul si galbenusul si etenta de vanilie se adauga faina si se face o coca moale.Pe tava de copt se pune hirtie pergament si pe ea cu aparat ptr fursecuri sau cu 2 lingurite se pun gramajoare de aluat.Se poate forma ca limba unei pisici sau ce vreti voi.Se coc la 200 de grade(cuptorul incalzit dinainte ) 8-12 minute pina cind sint rumenite aurii.Le scoatem si le lasam sa se raceasca.(E bine de facut aceiasi marime caci trebuie pusa crema intre ele si lipite doua cite doua, dar se pot minca si asa sint gustoase).
umplutura
Nogatul si ciocolata se pun intr-un vas la ben marin si se topeste impreuna si este o pasta consistenta.Se unge fundul unui fursec pe toata suprafata cu crema si se lipeste inca unul.(cine nu vrea sa se complice poate folosi Nutella crema de ciocolata la borcan ). Copii sint nebuni dupa Nutella .
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii