Fursecuri de casa cu nuci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Faina - 900 gr
  • Margarina Rama pentru copt - 750 gr
  • Zahar pudra - 300 gr
  • Nuci - 500 gr
  • Sare
  • Esenta de vanilie
  • Dulceata din fructe de padure - 300 gr

Mod de preparare

Se framanta faina cu margarina, zaharul pudra si nucile sfaramate cu ajutorul unui sucitor, pana se obtine un aluat nisipos.

Se formeaza bilute din aluat, se preseaza apoi intre degete si se aseaza pe tava de copt, la distanta de 1 cm una de cealalta.

Se coc la 150 - 160 de grade, timp de 15 minute, apoi se pudreaza cu zahar si se aplica pe fiecare un varf de lingurita de dulceata din fructe de padure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise