Intr-un vas se amesteca untul cu zaharul maro si nes-cafe dupa care se aduga ouale si amestecam pina compozitia este omogena.Se adauga restul componentelor si se face un aluat.Pe o foaie de staniol se formeaza din aluat un rulou cu grosimea de 4cm.,se inveleste si se da la frigider pentru 5 ore.
Pe o tava acoperita cu pergament se taie din rulou felii groase de 1/2 cm si se aseaza la distanta una de alta.
Se coc la 180 de grade in cuptor incalzit dinainte aproape 12-13 minute.
Se lasa la racit si se pastreaza in cutii inchise ermetic.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii