Ciocolata se taie in bucati mici.
Ciocolata se taie in bucati mici. Untul se lasa sa fie la temperatura camerei.
Untul se mixeaza cu zaharul si estenta de vanilie.
Se adauga oul.
Se adauga faina, praful de copt si sarea si se amesteca.
Se adauga chipsurile de ciocolata si se amesteca usor, astfel incat acestea sa nu se sfarame.
Compozitia se da la frigider pentru o ora sau pana cand se intareste. Dureaza cam o jumatate de ora.
Se preincalzeste cuptorul si se pune cate o lingurita sau lingura de compozitie in tava. Se lasa loc intre ele, fursecurile vor creste la cuptor.
Se lasa cam 8 minute la 180 de grade sau pana cand incep sa se rumeneasca pe margine.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii