Ciocolata se taie in bucati mici.
Ciocolata se taie in bucati mici. Untul se lasa sa fie la temperatura camerei.
Untul se mixeaza cu zaharul si estenta de vanilie.
Se adauga oul.
Se adauga faina, praful de copt si sarea si se amesteca.
Se adauga chipsurile de ciocolata si se amesteca usor, astfel incat acestea sa nu se sfarame.
Compozitia se da la frigider pentru o ora sau pana cand se intareste. Dureaza cam o jumatate de ora.
Se preincalzeste cuptorul si se pune cate o lingurita sau lingura de compozitie in tava. Se lasa loc intre ele, fursecurile vor creste la cuptor.
Se lasa cam 8 minute la 180 de grade sau pana cand incep sa se rumeneasca pe margine.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii