Intr-un bol se freaca untul cu zaharul pina devine spumos se adauga oul si treptat celelalte ingridente pina se formeaza aluatul.Il impartim in doua si la fiecare bucata adaugam gusturi diferite. Le rulam si le invelim in staniol si lasam 2 ore la frigider.Pe o tava cu foaie de pergament asezam rondele de aluat de 1cm grosime si coacem in cuptor incalzit dinainte la 180 de grade 10-15 minute sau pina cind sint aurii si fundul copt.Se pot mentine in cutii inchise ermetic.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii